dimarts, 19 d’abril del 2016

Notícies d'anime

Aquesta secció es dedicarà a informar sobre els nous animes, temporades, capítols i novetats dins el món de l'anime.



Mor la seiyuu Yuko Mizutani, veu de Sora en Digimon Adventure, als 51 anys d'edat

mizutani fallece



Aoni Production ha anunciat la defunció de la seiyuu Yuko Mizutani, a l'edat de 51 anys, a causa del càncer de pit que sofria. Mizutani era molt coneguda a Japó pel seu paper de Sakiko Sakura, la germana major, en l'animi Chibi Maruko-chan. La web oficial de l'animi ha mostrat les seves condolences mitjançant un missatge de tot l'equip de producció implicat en la sèrie:

Mizutani ha posat veu a la germana major (Sakiko Sakura) en Chibi MAruko-chan des del seu començament en 1990 i indubtablement ha donat vida a aquesta producció. Lamentem profundament la seva pèrdua.

Les veus dels propers capítols de Chibi Maruko-chan que s'estrenaran el 22 i 29 de maig ja havien estat gravats. Fuji TV anunciarà la successora de Mizutani pròximament. L'actriu de veu morta, possiblement, sigui més coneguda a les nostres terres per posar veu a Sora Takenouchi en Digimon Adventure o a Pinoko en Kuroshitsuji així com al món dels videojocs per ser la veu de Minnie en la franquícia Kingdom Hearts i la veu de Militsa a Tales of Rebirth.




"Cridar l'atenció de Senpai" podria arribar al diccionari



L'editorial Merriam-Webster és bastant coneguda pels seus diccionaris, i llibres de referència que es porten publicant per gairebé 2 segles. Però lluny de tenir un enfocament conservador, l'editorial és bona posant-se al dia, per la qual cosa les seves edicions noves tendeixen a agregar termes de l'argot col·loquial... i per descomptat això inclou acrònims d'Internet i memes. Ara una de les paraules candidates a agregar-se és "Senpai".


Però la proposta no busca agregar la paraula Senpai (先輩) com una traducció del terme original, que a Japó té un significat similar al de: "Col·lega en un any/jerarquia superior en un entorn escolar/laboral que serveix en un rol de mentor a un kōhai".

En canvi, la definició de Merriam-Webster estaria més relacionada amb l'interès romàntic gairebé-platònic, ja que es basa en el clàssic tropo animi/màniga, on un personatge està enamorat en secret del seu senpai... però aquest simplement li ignora. D'aquí frases com a "I hope Senpai will notice em" i derivades que són memes populars en tumblr, youtube i altres llocs.

Vía: ANN

Monster Hunter Generations mostra un nou tráiler centrat en la col·laboració amb Ghosts ‘n Goblins

Capcom ha revelat un nou tráiler de Monster Hunter Generations centrat en la col·laboració amb Ghosts ‘n Goblins. Els jugadors podran equipar als seus Felynes amb la Llança d'Arturo i l'Armadura de Caballero. Us recordem que Monster Hunter Generatios sortirà a la venda per 3DS a Amèrica del Nord i Europa el 15 de juliol.

Últim lliurament de la franquícia Monster Hunter de Capcom per Nintendo 3DS.
El poble basi d'aquest lliurament serà Beruna, que estarà situat en alt de les muntanyes. Els llogarets d'anteriors lliuraments, inclosa la de Monster Hunter Portable 3rd, estaran en el joc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada