dimarts, 19 d’abril del 2016

Notícies del blog

Aquest apartat es dedicarà a fer "bitàcoles" del desenvolupament del blog, es a dir, què s'explicaran les actualitzacions fetes dins el blog i els projectes que es preparen per a les següents reformes d'aquest.
Es poden aportar idees a l'apartat de sugerències, que s'ha creat amb l'intenció de fer el blog un lloc acollidor per als usuaris.
El porta a càrrec Raku, l'administrador principal i creador del blog.











Actualització 0.01:

El blog comença a donar-se forma en aquesta primera actualització, on es pot utilitzar la barra de navegació i poca cosa més.



FALLES:

- S'han trobat falles en el reproductor de música, en les URL i en les mides del fons de pantalla.


SEGÜENT ACTUALITZACIÓ 0.02:

- S'ha de revisar i començar a desarrollar els apartats creats: ''Ajuda (tots els apartats)'', ''Anime en català(els capítols pujats en català o URL's que duen a la reproducció del vídeo)'', "Notícies d'anime", "Celebració d'esdeveniments (es necesitarà personal)".


- Es té pensat fer un apartat anomenat "Videojocs en català" on tot estarà relacionat amb els ja nombrats (juntament es pot crear dins l'apartat de notícies un "notícies sobre videojocs").


- Amb l'intenció de no ''embrutar'' l'entrada aquesta, es crearan URL's enllaçades a les pàgines referents de les actualiztacions, per ara, es durà a terme en la mateixa entrada aquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada